Konstruksjonsrenoveringer

Konstruksjoner som holder i lengden

Det er flere årsaker til at et bjelkelag svekkes. Derfor starter vi alltid med å undersøke konstruksjonens bæreevne før vi reparerer og gjør forbedringer.

Lekkasje, mangelfulle vanntette løsninger og aggressive bjelkelagsmasser er ingen god kombinasjon. Dessverre er synet altfor vanlig i gårder. Resultatet blir skader på stålbjelker og betong, noe som i sin tur reduserer bjelkelagets bæreevne.

Veiledning statusevaluering

I mange gårder er de vanntette løsningene og overbyggene blitt supplert og reparert gjennom årene uten at det er foretatt noen analyse av konstruksjonens lastkapasitet. I forbindelse med planlagte gårdsrenoveringer er det utrolig viktig å danne seg en oppfatning om hvordan bjelkelaget er bygd opp samt tykkelsen på sjiktene. Vi starter alltid en totalentreprise med å foreta en grundig statusevaluering.

Vi blottlegger bjelkelaget ved å rive det som ligger over den bærende konstruksjonen. Deretter forsterker vi bærende deler. Til slutt bygger vi opp gården igjen med lettere materialer og en skreddersydd vanntett løsning. I forbindelse med dette arbeidet passer vi på å varmeisolere. Vi sørger naturligvis for å beskytte arbeidsplassen mot regn ved hjelp av telt under hele prosjektet.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

Vanntette konstruksjoner

Skal du prosjektere, bygge eller renovere en terrasse på eiendommen? Da er våre støpeasfaltprodukter et smart og rimelig valg. Både i selve byggefasen og for sluttbrukeren når alt er ferdig.

Les mer

Betongskader

I garasjer og på parkeringsdekker er det ekstra viktig at den vanntette løsningen fungerer optimalt. Er den utilstrekkelig eller mangler helt, vil det garantert oppstå skader på konstruksjonsbetongen og i den innstøpte armeringen.

Les mer

Broer & baner

Hva har Svinesundsbroen, Drammensbrua og Tresfjordbrua til felles? Alle er kjente broer der vi i Binab har medvirket til den tekniske oppbyggingen av vanntette løsninger og belegg. Gjett om vi er stolte!

Les mer