Vanntette konstruksjoner

Vanntette konstruksjoner med støpeasfalt – et smart valg

Skal du prosjektere, bygge eller renovere en terrasse på eiendommen? Da er våre støpeasfaltprodukter et smart og rimelig valg. Både i selve byggefasen og for sluttbrukeren når alt er ferdig.

Støpeasfalt og mastiksprodukter er egnede alternativer for deg som er i ferd med å renovere gårdsrommet – med eller uten hagevekster. Materialene er tette og dessuten bestandige mot rotgjennomtrengning. Ytterligere et pluss er at de tåler trafikk fra både større og mindre anleggsmaskiner.

Støpeasfalt for alle gårdsrom

Mange eiendommer i storbyene har gårdsrom med begrenset plass. Det er ikke noe problem for oss. I løpet av årene har vi hatt fornøyelsen av å legge støpeasfalt i gårder av alle størrelser. Selv det minste gårdsrom fortjener en god vanntett løsning.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

Betongskader

I garasjer og på parkeringsdekker er det ekstra viktig at den vanntette løsningen fungerer optimalt. Er den utilstrekkelig eller mangler helt, vil det garantert oppstå skader på konstruksjonsbetongen og i den innstøpte armeringen.

Les mer

Broer & baner

Hva har Svinesundsbroen, Drammensbrua og Tresfjordbrua til felles? Alle er kjente broer der vi i Binab har medvirket til den tekniske oppbyggingen av vanntette løsninger og belegg. Gjett om vi er stolte!

Les mer

Hage

Grønne planter er et klassisk eksempel på hvordan man øker livskvaliteten på gårdsrom i byer. Husk imidlertid at blomsterprakten har en bakside i form av belastning på den vanntette løsningen.

Les mer