Broer & baner

Broer som strekker seg mot fremtiden

Hva har Svinesundsbroen, Drammensbrua og Tresfjordbrua til felles? Alle er kjente broer der vi i Binab har medvirket til den tekniske oppbyggingen av vanntette løsninger og belegg. Gjett om vi er stolte!

De fleste vil skrive under på at det er noe fascinerende ved broer. Faktisk er det noe av det morsomste man kan jobbe med, spør du oss. Så hvis du er i ferd med å starte et broprosjekt og trenger hjelp med tetningssjikt og belegg, er det bare å kontakte oss! Vi har engasjementet og erfaringen som kreves for å utføre større broprosjekter – i tillegg har vi produktene.

Fleksibelt, slitesterkt og vanntett

Fukt, temperatursvingninger og trafikk skader brokonstruksjonen. Binab garanterer at du får en vanntett løsning som er fleksibel, 100 prosent effektiv og har lang levetid. Først utstyrer vi broen med en asfaltmembran som beskytter mot ytre belastning. Deretter legger vi asfalt som er så slitesterk at den tåler trafikkbelastningen. Til slutt fuger vi broskjøtene for at resultatet skal bli perfekt.

Samtlige materialer er fremstilt i henhold til Statens Vegvesens krav.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

Hage

Grønne planter er et klassisk eksempel på hvordan man øker livskvaliteten på gårdsrom i byer. Husk imidlertid at blomsterprakten har en bakside i form av belastning på den vanntette løsningen.

Les mer

Terasser

Den vanntette løsningen som bygges inn i konstruksjonen, er en av de viktigste delene av terrassen. Valg av materiale og tekniske løsninger påvirker både økonomien og driftssikkerheten, så det lønner seg å tenke nøye gjennom disse tingene.

Les mer

P-dekker

Støpeasfalt har lenge vært brukt på parkeringsdekker over hele Europa. Fordelen med dette materialet er ikke bare at det er slitesterkt og rimelig. Det kan også overflatebehandles for å få ulike egenskaper og utseender.

Les mer