Tjenester – terrasser

Sikre terrassen for fremtiden med Binabs vanntette løsninger

Den vanntette løsningen som bygges inn i konstruksjonen, er en av de viktigste delene av terrassen. Valg av materiale og tekniske løsninger påvirker både økonomien og driftssikkerheten, så det lønner seg å tenke nøye gjennom disse tingene.

Vårt eget mastiksprodukt er et testet og godkjent vanntett produkt som kan legges i ett eller to lag med en tykkelse på 10 millimeter per lag. Mastiksproduktene er viskoelastiske, noe som betyr at de effektivt tar opp bevegelser i betongkonstruksjonen. Produktet absorberer ikke vann, og ettersom det er bygd opp av uorganisk materiale, trenger du ikke bekymre deg for at det skal råtne. Derfor passer det ypperlig på plane flater som terrasser, der det lett samler seg vann.

Suppler med polymermatter

Ved detaljer mot vegger, avløp og gjennomføringer bruker vi polymermatter, som limes og sveises. De blir naturligvis kontrollert opp mot vårt kvalitetssystem.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

P-dekker

Støpeasfalt har lenge vært brukt på parkeringsdekker over hele Europa. Fordelen med dette materialet er ikke bare at det er slitesterkt og rimelig. Det kan også overflatebehandles for å få ulike egenskaper og utseender.

Les mer

Konstruksjonsrenoveringer

Det er flere årsaker til at et bjelkelag svekkes. Derfor starter vi alltid med å undersøke konstruksjonens bæreevne før vi reparerer og gjør forbedringer.

Les mer

Vanntette konstruksjoner

Skal du prosjektere, bygge eller renovere en terrasse på eiendommen? Da er våre støpeasfaltprodukter et smart og rimelig valg. Både i selve byggefasen og for sluttbrukeren når alt er ferdig.

Les mer