Tjenester – p-dekker

Hele Europa elsker støpeasfalt

Støpeasfalt har lenge vært brukt på parkeringsdekker over hele Europa. Fordelen med dette materialet er ikke bare at det er slitesterkt og rimelig. Det kan også overflatebehandles for å få ulike egenskaper og utseender.

Skal du anlegge en garasje eller et parkeringsdekke i tilknytning til eiendommen? Da er det smart å planlegge langsiktig. På parkeringsdekker trenger klorider og kulldioksid etter hvert inn i konstruksjonen så den brytes ned. Det kan i verste fall kreve omfattende renoveringer. Helt unødig. Alt som trengs for å beskytte konstruksjonen er en effektiv vanntett løsning som for eksempel støpeasfalt.

Et testet og godkjent materiale

Støpeasfalt brukes ofte på prefabrikkerte bjelkelag. Som slitesjikt på en polymermatte på mellom fire og fem millimeter blir konstruksjonen slitesterk, tett og rimelig. Vi overflatebehandler ofte støpeasfalten etter kundens ønske. Innvalsing med stein, innsliping av sand, vannsliping og fargelegging med polyuretan er bare noen eksempler på hvilke overflatebehandlinger vi kan levere.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

Konstruksjonsrenoveringer

Det er flere årsaker til at et bjelkelag svekkes. Derfor starter vi alltid med å undersøke konstruksjonens bæreevne før vi reparerer og gjør forbedringer.

Les mer

Vanntette konstruksjoner

Skal du prosjektere, bygge eller renovere en terrasse på eiendommen? Da er våre støpeasfaltprodukter et smart og rimelig valg. Både i selve byggefasen og for sluttbrukeren når alt er ferdig.

Les mer

Betongskader

I garasjer og på parkeringsdekker er det ekstra viktig at den vanntette løsningen fungerer optimalt. Er den utilstrekkelig eller mangler helt, vil det garantert oppstå skader på konstruksjonsbetongen og i den innstøpte armeringen.

Les mer