Tjenester – betongskader

Beskytt betongen og armeringen med vanntette løsninger

I garasjer og på parkeringsdekker er det ekstra viktig at den vanntette løsningen fungerer optimalt. Er den utilstrekkelig eller mangler helt, vil det garantert oppstå skader på konstruksjonsbetongen og i den innstøpte armeringen.

Garasjer og parkeringsdekker som utsettes for store belastninger, trafikk og piggdekk
får ofte betongskader. De store synderne i denne forbindelse er hovedsakelig alle kloridene i form av veisalt samt kulldioksid fra avgasser. Men hvordan vet man at det er nødvendig å gjøre noe? Det finnes noen tydelige indikasjoner som er nyttige å kjenne til.

Vanlige faresignaler

Det vanligste tegnet på at betongen og den vanntette løsningen trenger vedlikehold, er at det begynner å dryppe i etasjen under. Et annet tegn man bør være oppmerksom på, er rusten armering og betongbiter som har løsnet. Heldigvis er det mulig å løse problemene og spare penger ved hjelp av en effektiv vanntett løsning. Vi utarbeider gjerne en plan for betongrenovering og hjelper deg med å utføre en vanntett løsning som holder lenge.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

Broer & baner

Hva har Svinesundsbroen, Drammensbrua og Tresfjordbrua til felles? Alle er kjente broer der vi i Binab har medvirket til den tekniske oppbyggingen av vanntette løsninger og belegg. Gjett om vi er stolte!

Les mer

Hage

Grønne planter er et klassisk eksempel på hvordan man øker livskvaliteten på gårdsrom i byer. Husk imidlertid at blomsterprakten har en bakside i form av belastning på den vanntette løsningen.

Les mer

Terasser

Den vanntette løsningen som bygges inn i konstruksjonen, er en av de viktigste delene av terrassen. Valg av materiale og tekniske løsninger påvirker både økonomien og driftssikkerheten, så det lønner seg å tenke nøye gjennom disse tingene.

Les mer