Voss P-hus

Vanntett og slitesterkt dekke i parkeringshus på Voss

Voss fikk i mai 2015 et nytt treetasjes parkeringshus med tilsammen 287 parkeringsplasser. Taket på parkeringshuset blir benyttet som skolegård av Vangen skule. Et vanntett og slitesterkt dekke fra Binab Spesialdekker gjør driften av parkeringshuset forutsigbar både forhold til vedlikehold og driftsøkonomien.

Med tidlig involvering i prosjektet, god planlegging i byggeprosessen og effektiv gjennomføringsprosess, ble jobben gjennomført innenfor både tids- og kostnadsrammen. Parkeringshuset har nå et dekke med lang levetid tilpasset de kjemiske og trafikale belastningene som oppstår i et parkeringshus.

Utførelse periode

Mars – augusti 2016

Kontaktperson


Thorn Kvam

Områdesjef, Binab Norge

92856436

thor.kvam@binab.no


Fakta

Treetasjes Parkeringshus med totalt 287 parkeringsplasser. På taket er det skolegård for Vangen skule. Ferdigstilt våren 2015.

Oppdraget: Vanntetting og slitelag i parkeringshus

Løsningen: Utlegging av Støpeasfalt, inntekking av søyler og andre detaljer. Innsliping av kvartssand i ferdig dekke. Takareal blastres og påføres primer Neolastic. Deretter utlegges membran Topeka 4S. Alle tilslutninger inntekkes med sveisemembran og i kombinasjon med hulkillist.

Resultatet: Vanntett og varig dekke beregnet for kjemiske og trafikale belastninger

Kart