Tjenester – hage

La gården blomstre, men glem ikke den vanntette løsningen

Grønne planter er et klassisk eksempel på hvordan man øker livskvaliteten på gårdsrom i byer. Husk imidlertid at blomsterprakten har en bakside i form av belastning på den vanntette løsningen.

Støpeasfalt og mastiksprodukter er egnede alternativer for deg som er i ferd med å renovere gårdsrommet – med eller uten hagevekster. Materialene er tette og dessuten bestandige mot rotgjennomtrengning. Ytterligere et pluss er at de tåler trafikk fra både større og mindre anleggsmaskiner.

Støpeasfalt for alle gårdsrom

Mange eiendommer i storbyene har gårdsrom med begrenset plass. Det er ikke noe problem for oss. I løpet av årene har vi hatt fornøyelsen av å legge støpeasfalt i gårder av alle størrelser. Selv det minste gårdsrom fortjener en god vanntett løsning.

Vil du vite mer? Kontakt oss direkte!

Relaterte tjenester

Terasser

Den vanntette løsningen som bygges inn i konstruksjonen, er en av de viktigste delene av terrassen. Valg av materiale og tekniske løsninger påvirker både økonomien og driftssikkerheten, så det lønner seg å tenke nøye gjennom disse tingene.

Les mer

P-dekker

Støpeasfalt har lenge vært brukt på parkeringsdekker over hele Europa. Fordelen med dette materialet er ikke bare at det er slitesterkt og rimelig. Det kan også overflatebehandles for å få ulike egenskaper og utseender.

Les mer

Konstruksjonsrenoveringer

Det er flere årsaker til at et bjelkelag svekkes. Derfor starter vi alltid med å undersøke konstruksjonens bæreevne før vi reparerer og gjør forbedringer.

Les mer